CalibrateYou Log in

CalibrateYou hesabınızı silin

Bu çeviri yalnızca kolaylık sağlamak içindir. İngilizce sürümle farklılık olması durumunda İngilizce sürüm geçerlidir. İngilizce oku

Bu sayfa, 9GG LLC, 30 N Gould St, Ste R, Sheridan, WY 82801, ABD tarafından işletilen CalibrateYou web sitesi ve CalibrateYou Android uygulaması için geçerlidir.

Android uygulamasında

Giriş yapın, ana ekranın en altına kaydırın, Hesabı sil'e dokunun ve onaylayın.

Web sitesinde

Giriş yapın, değerlendiriciyi açın, sayfanın altındaki Hesabı sil'e dokunun ve onaylayın.

E-posta ile

Giriş yapamıyorsanız, hesaptaki adresten support+smvrater@9gg.app adresine yazın. 7 gün içinde sileriz ve yanıtla onaylarız.

Silinenler

E-posta adresin, parola karman, kayıt ve onay tarihlerin, tüm derecelendirme geçmişin ve kaydetmeyi seçtiğin her fotoğraf ve kayıt canlı sistemimizden hemen kaldırılır. Aktif bir Plus aboneliği önce iptal edilir. Bu geri alınamaz.

Etkilenmeyenler

CalibrateYou'ı kullanmayı bırakmak için hesabını silmek zorunda değilsin. Tek bir kayıtlı fotoğrafı veya kaydı silip hesabı tutabilirsin. Derecelendirme geçmişini silip hesabı tutmanın bir yolu yoktur, çünkü giriş bilgilerin dışındaki tek veri budur.

Ayrıca bakınız: Gizlilik Politikası · Hizmet Şartları · Açıklamalar · İzinler · Hesabı sil · Ana sayfa